lördag 5 mars 2011

ut med gammalt in med nytt...

Så är jag äntligen tillbaka vid min kära blogg igen! Det har milt sagt varit en intensiv vecka med lååååååånga dagar så i mitten av veckan så tog orken slut och bloggandet fick ta paus.

Jobbet har flutit på över förväntan bra, ensam som jag är krävs det att man är lite uppfinningsrik tex fick vår administratör se efter halva klassen i två omgångar på torsdagen för att jag skulle kunna ge klassen läsläxan... Hela veckan har som sagt förflutit bra, endast på fredagen när alla var trötta blev det bråkigt och rörigt i klassen och då var även fröken trött så då gick vi ut.

När väl skoldagen var slut satt jag och pustade ut med en god apelsin innan jag skulle åka och hämta tjejerna på fritids. Då kom en oväntad besökare in i personalrummet hon heter Christina och har varit rådgivare till mig kring hur jag ska förhålla mig till och arbeta med mina bråkiga pojkar i klassen. Christina hade med sig ett paket till mig och hon sa att "ett hjärta som ditt är svårt att glömma", blir man rörd eller vad? I paketet låg ett par pulsvärmare som hon hade stickat åt mig "för du är alltid så kall och frusen" sa hon, ännu mera rörd!! Dom är så fina :) och vad gör man inte i en situation som denna om att kramar tackar, tackar och kramar lite till. Vilken eftermiddagshöjare!


Christina! Om du skulle läsa min blogg någon gång, så säger jag än en gång TUSEN TACK!

Fram mot kvällen for vi iväg till Björnlunda för att köpa en dagbädd, den är superfin i järnsmide och jag fick nys om den genom att min älskade mammas ena facebook kontakt. Nu är det dock en resårbotten som fattas håller på och löser problemet i skrivande stund men än verkar det vara kärvt.

När vi ändå var så nära Stjärnhov så passade vi självklart på att hälsa på hemma hos mamma, där tankade jag på kramdosen som fattades och så åt, pratade och kollade vi lite på TV innan vi for hem. Hade även den stora glädjen att träffa lillasyster yster med karl som även de dök över till mamma för socialisering :)

Idag lördag har det varit full rulle, började med städning utav badrummet direkt på morgonen. Sedan en härlig frukost och inväntande av att Kent och Tina skulle komma över. Sedan for jag Tina och Klara till Stålforsskolan för att slåss om parkeringsplatser med alla andra andraklassares föräldrar från kommunen. Detta gick inte vidare bra så vi fick retirera några kvarter och gå bort till skolan. Väl på plats var det bara att börja prova olika instrument för Klara...


Här provar hon en Oboe vilket också är ett av de instrument som hon skrev upp sig på att hon vill spela, instrument nummer två är till mammans stora skräck och fasa fiol... AAAHHH!!

Efter att ha gjort det öppna huset for vi raka spåret till IKEA i Västerås efter en matbit tog shoppingen vid... nya bäddmadrasser, soffbord, kuddar, överkast, krukväxter med mer, det mesta som följde med ut i bilen stod på listan över "ska ha". Det enda som bekymrar mig nu är att vi fortfarande inte har en resårbotten till dagbädden (de är svåra att klämma in i en peugeot) så piffingen här hemma kan inte riktigt ta vid. Håller tummarna för att det löser sig SNART!!

Väl hemma åt vi tacos och pratade lite skit innan Tina och Kent for hem till sitt. Tack Tina för en riktigt mysig heldag!

Men nu är det sent, Imorgon ska jag rida igen så nu är det dags att sova!
Natti natti!

<3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar