onsdag 27 april 2011

att ha påsklov...

Man tycker ju att man borde ha lite extra tid över till att kunna sitta och blogga såhär när man har lov, men icke... dagarna snurrar på som en skottspole! Det har varit ett riktigt underbart lov speciellt under påskhelgen då solen strålade från en klarblå himmel och det var så varmt att jag gick barfota och Klara tog sig årets fösta dopp!

Med ett plask var hon i!





Vi var hos mamma söndag till måndag under påsken och bara njöt av sällskapet, god mat, vackert väder och en och annan godisbit :) stort lyx är också att det finns gästhus på gården som vi fick bo i!

Medan Klara slängde sig i plurret med jämna mellanrum så intog Amanda en lite mer avslappnad stil...




Det är rent ut sagt obegripligt att det bara är april när man tittar på fotona i efterhand.

Annars så har det varit full rulle (som vanligt) har släpat runt på trädgårdsmöbler, planterat, rensar rabatter, städat, diskat och kört med häst och vagn - SÅ GRYMT KUL!!

Korvgrillning och hundprommenad med kära vännen Annelie och flickorna vid Barvalappen igår han vi med, där blommade backsipporna - så himla vackert!


 Nu på morgonen har jag hunnit baka tre äppelkakor till Sussie - dags att rädda hennes fikavecka :) har även tagit hand om tvätten och bakat fyra morotslimpor. Ikväll bär det av på linedance uppvisning på Volvo i Eskilstuna, både läskigt och spännande! Sedan är det slut på den aktiviteten - TRIST!! Men jag ska försöka åka in och dansa på öppen dans på torsdagarna istället!

Nu ska jag överlåta datorn till den yngre generationen och bege mig ut i friska luften!

<3 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar