onsdag 25 maj 2011

ett axplock eller två...

Så är man äntligen tillbaka till bloggen efter en både hektisk och sista veckan även internetlös tid...

Vi har hunnit med att fira bröllop i hederlig kyrkoanda med Marcus och Pernilla som nu inför gud och hela församlingen är en enad trupp! Det var ett jättehärligt bröllop med vackert brudpar, vackert väder, vackra gäster och god mat, dryck och massor av dans :)

Nybakade makar...

Såhär piffig var Mandisen


Och Klara såg ut såhär!



Här kommer jag...



Sedan har dagarna flugit fram och i helgen som var så var det dags för Barva cruize :)

För första gången i Barvas historia så ordnades en cruize med temat "unikt och antikt" alla fordon var välkomna att deltaga och jag var inte sen att haka på...

Mitt kära fordon :)


Starten var vid Strands golf och conferens och sedan skulle man glida mot Pilängen och därefter upp till bygdegården där det skulle vara utställning och röstning.

Andra medcruizare





 Efter en mycket lyckad dag återvände vi hem för lite middag och ombyte innan vi for tillbaka och dansade loss till liveband och drack en och annan öl. Barnen var också med och lekte med kompisar, åt hamburgare och godis, dansade och bara hade det trevligt!

Gårdagen spenderades på akuten med Amanda som hade snubblat och slagit sig i fingret...



Inget brutet men en kraftig stukning, så nu är det stödskena på för att skydda lilla fingret. 

Idag har kvällen spenderats på Ärla skola där vi hade anordnat familjekväll i blåsten... jäklar vad det blåste tipspromenaden höll på att fara år skogen och de flesta bröt upp tidigt då det blev kalt att sitta och fika. Men det verkar som de flesta ändå var ganska nöjda!

Nöjd är dock inte min rygg, den säger: -Gå och lägg dig, sitt inte vid datorn! -Ok, säger jag.

Natti natti!

<3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar